Starta e-handel med WooCommerce

Från idé till färdig webbutik – i en och samma kurs!

Är du redo att ta din verksamhet till nya digitala höjder?

Så du funderar på att starta en e-handel? Eller du har kanske testat tidigare men kom aldrig riktigt igång? Då har du kommit helt rätt! Starta e-handel med WooCommerce är en praktisk och inspirerande onlinekurs om hur du planerar, bygger och driver din webbutik med e-handelsplattformen WooCommerce.

Genom videoguider, checklistor och steg-för-steg-instruktioner lär du dig att ta ditt företag online och sälja dina produkter i digitala kanaler. Här kan du förköpa kursen innan den är klar och får samtidigt chansen att vara med och påverka innehållet samt använda oss som bollplank i en sluten Facebookgrupp. 

Anmäl ditt intresse idag - få gratis tillgång till kapitel 1-3

Om du anmäler ditt intresse för kursen idag får du tillgång till kapitel 1,2 och 3 - helt gratis! De handlar om introduktion, planering och installation av din webbutik. Tycker du att det verkar vara något för dig kan du sedan välja bland de olika erbjudanden vi har på kursen.
Erbjudande!

Vad kommer jag att lära mig?

I kursen lär du dig hur man installerar, konfigurerar och hanterar WooCommerce på ett djuplodande men samtidigt smidigt sätt. När du har slutfört kursen har du en egen webbutik klar att ta emot kunder och påbörja försäljningen.

Är du intresserad?

Va kul! Skicka ett mail till oss genom det här kontakt formuläret så får du inom några dagar en egen inloggning där du kan kika på de kapitel som är gratis! Är du redan nu säker på att du vill köpa kursen? Scrolla ner för att se våra olika erbjudanden. 

Kursens innehåll – från idé till färdig e-handel

Kursen är indelad i 10 st huvudsektioner. Varje sektion är sedan uppdelad i flera olika kapitel. På så sätt navigerar du dig enkelt genom kursen och kan på ett smidigt sätt återvända till tidigare kapitel för att se dem igen.

1. Introduktion

2. Planera

3. Installera

4. Konfigurera

5. Produkthantering

6. Design och upplägg

7. Betallösningar

8. Rabatter och rea

9. Orderhantering

10. Underhåll

Att låta en byrå eller frilansare bygga dina e-handel kostar ofta många tusenlappar. Här kan du komma långt genom att göra mycket av jobbet själv – och faktiskt lära dig verktyget.

Vilka är vi som ligger bakom kursen?

Vi heter Krokedil. Vi är en i grund och botten en byrå som genom åren sysslat med det mesta inom webb och är experter på WordPress och WooCommerce. Vi tror att sättet att driva företag digitalt inte behöver vara så svårt, bara man har rätt verktyg. På krokedil.se kan du läsa mer om oss och våra andra produkter

Bara intresserad av orderhantering? Eller kanske betallösningar? 

Har du redan en e-handel och känner att du bara har behov av vissa specifika delar? Fyll i formuläret nedan med vilken typ av fördjupning du är intresserad av så hör vi av oss till dig.

© Krokedil Produktionsbyrå AB | krokedil.se