Starta e-handel med WooCommerce

Från idé till färdig webbutik – i en och samma kurs!

Är du redo att ta din verksamhet till nya digitala höjder?

Funderar du på att starta e-handel? Eller du har kanske testat tidigare men kom aldrig riktigt igång? Då har du kommit helt rätt! Starta e-handel med WooCommerce är en praktisk och inspirerande onlinekurs om hur du planerar, bygger och driver din webbutik med e-handelsplattformen WooCommerce.

Genom videoguider, checklistor och steg-för-steg-instruktioner lär du dig att ta ditt företag online och sälja dina produkter i digitala kanaler. 

eller ta del av erbjudandet från Payson & Krokedil

Snabbstarta med tre gratislektioner!

 

Tillsammans med vår samarbetspartner Payson erbjuder vi dig att komma igång helt utan kostnad. Genom att anmäla dig här nedanför får du tillgång till lektionerna Välkommen, Lär känna WooCommerce och Inställningar: Allmänt.

Kursens innehåll – från idé till färdig e-handel

Kursen är indelad i 10 st huvudsektioner. Varje sektion är sedan uppdelad i flera olika kapitel. På så sätt navigerar du dig enkelt genom kursen och kan på ett smidigt sätt återvända till tidigare kapitel för att se dem igen. Du tar dig igenom kursen i den takt som passar dig.

I kursen lär du dig hur man installerar, konfigurerar och hanterar WooCommerce på ett djuplodande men samtidigt smidigt sätt. När du har slutfört kursen har du en egen webbutik klar att ta emot kunder och påbörja försäljningen.

1. Introduktion

2. Planera

3. Installera

4. Konfigurera

5. Produkthantering

6. Design och upplägg

7. Betallösningar

8. Rabatter och rea

9. Orderhantering

10. Underhåll

Att låta en byrå eller frilansare bygga din e-handel kostar ofta många tusenlappar. Här kan du komma långt genom att göra mycket av jobbet själv – och faktiskt lära dig verktyget.

Vilka är vi som ligger bakom kursen?

Vi heter Krokedil. Vi är en i grund och botten en byrå som genom åren sysslat med det mesta inom webb och är experter på WordPress och WooCommerce. Bland annat ligger vi bakom betalmodulerna till Klarna, DIBS och Ecster för WooCommerce. Vi tror att sättet att driva företag digitalt inte behöver vara så svårt, bara man har rätt verktyg. På krokedil.se kan du läsa mer om oss och våra andra produkter

Anmäl dig till kursen nu!

Kurs

1 900 kr exkl moms (2 375 kr inkl moms)
  • 30 st videolektioner.
  • Alla lektioner tillgängliga i PDF-format.
  • Tillgång till en stängd Facebook-grupp där du kan diskutera med andra e-handlare.
Choose an amount

Kurs + coachning

3 500 kr exkl moms (4 375 kr inkl moms)
  • 30 st videolektioner.
  • Alla lektioner tillgängliga i PDF-format.
  • Tillgång till en stängd Facebook-grupp där du kan diskutera med andra e-handlare.
  • Ett individuellt coach-samtal där vi kan diskutera dina specifika behov och frågor.
Choose an amount